Powered by ZigaForm version 2.9.3

News & Events

Regjistrimi shpallet i hapur nga data 22.05.2017, përkatësisht deri në plotësimin e vendeve të lira.

Teknik Kontabiliteti

Kontabilist i Certifikuar

Auditor i Certifikuar

Auditor i Brendshëm i Certifikuar në Sektorin Privat dhe Publik

  • Rrjetet Sociale

Share this