Powered by ZigaForm version 2.9.3

News & Events

Instituti KAF përfundoi me sukses realizimin e seminarit “Auditimi i IT-së, Kontrollet dhe Siguria e Transaksioneve Financiare” në Budva – Mali  i Zi

Instituti KAF në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional prej datës 21.04.2017 deri më 23.04.2017 në Budva të Malit të Zi realizoi me sukses seminarin “Auditimi IT-së, Kontrollet dhe Siguria e Transaksioneve Financiare”.

Qëllimi i organizimit të këtij smeinari ishte aftësimi i auditorëve të brendshëm dhe të jashtëm në kontrollin dhe sigurinë e transaksioneve financiare të auditimit të teknologjisë informative.

Auditoriumi i smeinarit në fjalë mblodhi rreth vetës auditorë nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedoni.

 

Pjesëmarrësit u pajisën me çertifikatë për pjesëmarrje ku përfituan 11 orë të verifikueshme në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional.

Share this