Powered by ZigaForm version 2.9.3

News & Events

IKAF Shpall Afatin e Provimeve, Shtator/2017

 

Instituti KAF i njoftonë të gjithë anëtaret se ka shpallur Afatin e Provimeve për Afatin Shtator/2017. Gjithashtu, ju njoftojmë se ka ndryshuar forma dhë mënyra e paraqitjes së provimeve.

Nga ky afatë e tutje paraqitja e provimeve do të bëhet nga vetë kandidati në mënyrë elektronike përmes sistemit të ri SMIS.

Për tu njohur me detajet e paraqitjes së provimeve si dhe përdorimit të sistemit të ri elektronik SMIS klikoni në linkun në vazhdim për të shkarkuar Manualin e përdorimit.

Afati i paraqitjes së provimeve vlenë nga data 15.08.2017 deri 25.08.2017.

Orari i provimeve

Shkarko Manualin e Perdorimit

Verifiko emailen nese egziston ne Sistem ne linkun me posht:

Reseto Passwordin

nese Shfaqet mesazhi:

Nese nuk shfaqet ky mesazh ju lutem mbusheni formen me posht dhe pritni konfirmim nga administrata per regjistrim.

Vërejtje:   

  1. ID Letërnjoftimin jeni të obliguar ta keni me vete ditën e provimit;
  2. Obligimet financiare duhet t’i keni të përmbyllura sipas kontratës;
  3. Mos respektimi i rregullave sipër nuk do t’ju mundësojë shfrytëzimin e afatit të provimeve.
Share this