Powered by ZigaForm version 2.9.3
Arkiva
IKAF përfundon me sukses vitin 2017!
IKAF përfundon me sukses vitin 2017! 29/12/2017 Me rastin e përfundimit të vitit 2017 Instituti KAF si çdo fund vitë mbanë ceremonin e certifikimit. Në mesin e shumë anëtarëve, bashkëpunëtorëve dhe mysafirëve u ndan certifikatat për kandidatët të cilët sukseshëm kanë plotësuar kriteret dhe provimet për certifikim. Instituti KAF certifikoi gjeneratën e parë të Auditorëve [...]
Përfundoi punimet punëtoria: Qasja Praktike në Auditimin e Brendshëm
Përfundoi punimet punëtoria: Qasja Praktike në Auditimin e Brendshëm Prishtinë 24 Dhjetor 2017 Në këtë punëtori u shpalosen fazat specifike të auditimit të brendshëm, principet, metodologjitë dhe mjetet për mbledhjen, analizën dhe vlerësimin e të dhënave të një procesi të audituar përgjatë dy ditëve sa zgjati punëtoria (23-24.12.2017). Këto koncepte u prezanuan para pjesëmarrësve përmes [...]
Posted in: Informata për studentë, Informata tjera, Komunikata për media, LAJMET E FUNDIT,
Ikaf Ofron Akreditim Të Organizatave Për Trajnime
IKAF OFRON AKREDITIM TË ORGANIZATAVE PËR TRAJNIME   Instituti për Kontabilitet, Auditim dhe Financa (IKAF), ofron akredimi të organizatave për trajnime të “Bookkeeping/Nënpunës Kontabiliteti”. Akreditimi i Organizatave për trajnime ka për qëllim ofrimin e mundësisë së bashkëpunimit me IKAF.   Për më shumë informata rreth procesit të aplikimit, përfitimit të organizatave të akredituara për trajnime si dhe [...]
IKAF mbajti seminarin: “Kontratat e Ndërtimit dhe Vlerësimi i Stokut Bazuar në Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit dhe Legjislacionit Tatimor në Kosovë”
IKAF mbajti seminarin: “Kontratat e Ndërtimit dhe Vlerësimi i Stokut Bazuar në Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit dhe Legjislacionit Tatimor në Kosovë” Prishtinë 17 Dhjetor 2017 Në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional Instituti KAF mbajti seminarin dy ditor 16 – 17 Dhjetor 2017, me ç’rast u dhanë 12 orë leksione për Kontratat e Ndërtimit dhe [...]
Filluan punimet e seminarit: “Kontratat e Ndërtimit dhe Vlerësimi i Stokut Bazuar në Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit dhe Legjislacionit Tatimor në Kosovë”.
Filluan punimet e seminarit: “Kontratat e Ndërtimit dhe Vlerësimi i Stokut Bazuar në Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit dhe Legjislacionit Tatimor në Kosovë” Prishtinë, 16 Dhjetor 2017 Instituti KAF në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional ka organizuar seminarin dy ditor me temën: “Kontratat e Ndërtimit dhe Vlerësimi i Stokut Bazuar në Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit [...]
IKAF Hap Afatin e Regjistrimit, Shkurt 2018
Prishtinë, 14.12.2017 Instituti KAF njofton të gjithë kandidatët e interesuar se ka hapur Konkursin për Regjistrim për gjeneratën Shkurt/2018, dhe në këtë afatë vjen me risi, me programin më të ri të akredituar “Nënpunës Kontabilitetit” (Bookkeeping). IKAF hap konkursin për regjistrim në këto programe certifikuese: Nënpunës i Kontabilitetit Teknik i Kontabilitetit Kontabilist i Certifikuar Auditor [...]
PUNËTORI-Qasja praktike në Auditimin e Brendshëm
Prishtinë, 11 Dhjetor 2017 Përkundër njohurive teorike sado të mira në fushën e auditimit të brendshëm, realizimi praktik i një procesi të auditimit është një sfid në vete që kërkon qasje pragmatike dhe përkushtim të lartë. Në kuadër të kësaj premise Instituti KAF organizon PUNËTORIN me temën: "Qasja praktike në Auditimin e Brendshëm". Kjo punëtori [...]
Kontratat Ndërtimore dhe Vlerësimi i Stokut, Bazuar në Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit dhe Legjislacionit Tatimor në Kosovë
Prishtinë, 11 Dhjetor 2017 Instituti KAF në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional, shpall seminarin e radhës me temën “Kontratat Ndërtimore dhe Vlerësimi i Stokut, bazuar në Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit dhe Legjisalcionit Tatimor të Kosovës", me ç’rast pjesëmarrësit do të pëfitojnë 12 orë të verifikueshme EVP. Afati i aplikimit: 14.12.2017 Data e seminarit: 16-17.12.2017 [...]
Instituti KAF Mbajti ligjëratë para studentëve të Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” me temën: “Instrumentet Financiare – Njohja dhe Raportimi”
Instituti KAF Mbajti ligjëratë para studentëve të Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” me temën: “Instrumentet Financiare - Njohja dhe Raportimi”.   Prishtinë, 11 Dhjetor 2017 Përfaqësuesit e Institutit KAF sot, mbajtën një prezantim para studentëve të Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Prishtinës - Hasan Prishtina, me ç’rast u mbajtë një ligjëratë me [...]