Powered by ZigaForm version 3.8.9.4

Orari i ligjëratave dhe provimeve

Për të lehtësuar kërkimin lidhur me orarin e trajnimit apo provimit në një nivel/modul të caktuar, përdorni shkurtesat si në vijim:

TK – Teknik i Kontabilitetit
KC – Kontabilist i Certifikuar
AC – Auditor i Certifikuar (I jashtëm)
ABC – Auditor i Brendshëm i Certifikuarmen me posht dhe pritni konfirmim nga administrata per regjistrim.

Dt. e fillimit te trajnimitDt. e mbarimit te trajnimitDitet e trajnimit
(Ora)
Vendi i trajnimit (Provimit)Data e Provimit
(Ora) dhe Vendi i mbajtjes se provimit
Trajnim/ProvimID - PershkrimiKohezgjatjaAfati
06.11.201704.12.2017E Hene (17:00-20:00)
E Merkure (17:00-20:00)
E Enjte (17:00-20:00)
Prishtine18.12.2017
Ora 17:00
Prishtine
Trajnim/ProvimTK-F2 Kontabiliteti Menaxherial (Grupi I )39:00:00Afati i paraqitjes te provimit deri me date 27.11.2017
07.11.201709.12.2017E Marte (17:00-20:00)
E Shtune (09:00-15:00)
Prishtine18.12.2017
Ora 17:00
Prishtine
Trajnim/ProvimTK-F2 Kontabiliteti Menaxherial ( Grupi II )40:00:00Afati i paraqitjes te provimit deri me date 27.11.2017
20.12.201729.01.2018E Hene (17:00-20:00)
E Merkure (17:00-20:00)
E Enjte (17:00-20:00)
E premte (17:00-20:00)
Prishtine31.01.2018
Ora 17:00
Prishtine
Trajnim/ProvimTK-F3 Kontabiliteti Financiar ( Grupi I )40:00:00Afati i paraqitjes te provimit deri me date 02.02.2018
19.12.201727.01.2018E Marte (17:00-20:00)
E Merkure (17:00-20:00)
E Shtune (09:00-15:00)
Prishtine31.01.2018
Ora 17:00
Prishtine
Trajnim/ProvimTK-F3 Kontabiliteti Financiar ( Grupi II )40:00:00Afati i paraqitjes te provimit deri me date 02.02.2018
07.11.201725.11.2017E Marte (17:00-20:00)
E Enjte (17:00-20:00)
E Shtune (09:00-15:00)
Prishtine04.12.2017
(ora 17:00)
Prishtine
Trajnim/ProvimKC-F4 Ligji I Korporatave dhe Biznesit40:00:00Afati i paraqitjes te provimit deri me date 27.11.2017
06.12.201730.12.2017E Marte (17:00-20:00)
E Enjte (17:00-20:00)
E Shtune (09:00-15:00)
Prishtine10.01.2018
Ora 17:00
Prishtine
Trajnim/ProvimKC-F5 Menaxhimi I Performances40:00:00Afati i paraqitjes te provimit deri me date 03.01.2018
11.01.201803.02.2018E Marte (17:00-20:00)
E Enjte (17:00-20:00)
E Shtune (09:00-15:00)
Prishtine10.02.2018
Ora 10:00
Prishtine
Trajnim/ProvimKC-F7 Raportimi Financiar40:00:00Afati i paraqitjes te provimit deri me date 03.02.2018
01.12.201717.12.2017E Merkure (17:00-20:00)
E Enjte (17:00-20:00)
E Premte (17:00-20:00)
E Shtune (09:00-15:00)
Prishtine27.12.2017
Ora 17:00
Prishtine
Trajnim/ProvimAC-P1 Kontabilisti Profesional39:00:00Afati i paraqitjes te provimit deri me date 20.12.2017
09.01.201827.01.2018E Merkure (17:00-20:00)
E Enjte (17:00-20:00)
E Premte (17:00-20:00)
E Shtune (09:00-15:00)
Prishtine05.02.2017
Ora 17:00
Prishtine
Trajnim/ProvimAC-P6 Tatimet e Avancuara39:00:00Afati i paraqitjes te provimit deri me date 29.01.2018
02.12.201730.12.2018E premte (17:00-21:00)
E shtune (09:00-15:00)
Prishtine10.01.2018
Ora 17:00
Prishtine
Trajnim/ProvimAB-P1 Mjedisi i Auditimit te Brendshem36:00:00Afati i paraqitjes te provimit deri me date 03.01.2018
12.01.201803.02.2018E premte (17:00-21:00)
E shtune (09:00-15:00)
Prishtine10.02.2018
Ora 10:00
Prishtine
Trajnim/ProvimAB-P2 Menaxhimi Financiar36:00:00Afati i paraqitjes te provimit deri me date 03.02.2018

SA AFATE TË PROVIMEVE JANË NË IKAF?

Brenda vitit janë gjithësej tri (3) afate provimesh:
– Afati i rregullt që mbahet pas çdo përfundimi të modulit;
– Afatet plotësuese: Afati i Prillit dhe Afati i Shtatorit.

KUSH KA TË DREJTË TË HYJË NË PROVIM?

Të gjithë studentët të cilët i kanë plotësuar rregullat si p.sh: kanë paraqitur dhe e kanë paguar provimin, anëtarësinë dhe i kanë respektuar afatet kohore për shlyerjen e obligimeve financiare ndaj IKAF-it ,
Në afatin e parë të provimeve nuk ka nevojë për paraqitje të provimit, automatikisht nënkuptohet se ju do të hyni në provim. Paraqitja dhe pagesa në afatet tjera të provimeve është e obligueshme.

 

KUR DALIN REZULATET E PROVIMEVE?

Rezultatet në afatin e rregullt pas ligjëratave nuk publikohen deri sa të përfundojnë provimet e të gjitha moduleve, ndërsa rezulatet në afatet shtesë të provimeve publikohen prej 7 deri 21 ditë pune. Rezultatet i dwrgohen nw email secilit individualisht.

SA HERË KAM TË DREJTË T’I NËNSHTROHEM TË NJEJTIT PROVIM?

Keni të drejtën e pakufizuar deri në dhënien e provimit, e që % e kalueshmërisë së provimit është mbi 51%.

 

SI BËHET PARAQITJA E PROVIMEVE ?

Paraqitja e provimeve bëhet vetëm përmes sistemit të ri elektornik SMIS. Për të filluar proceduren për paraqitjen e provimeve ju lutem, klikoni në këtë link: smis.ikaf.org 

Shkarko Manualin e përdorimit për sistemin e ri SMIS: Shkarko Manualin i Përdorimit

Verifiko emailen nese egziston ne Sistem ne linkun me posht:

Reseto Passwordin

nese Shfaqet mesazhi:

Nese nuk shfaqet ky mesazh ju lutem mbusheni formen me posht dhe pritni konfirmim nga administrata per regjistrim.

Anëtaret


Share this