Powered by ZigaForm version 3.8.9.4

Kalendari i trajnimeve dhe seminareve

Për të lehtësuar kërkimin lidhur me orarin e trajnimeve apo seminareve, përdorni shkurtesat si në vijim:

Seminar I Trajnim I Certifikim
TK – Teknik i Kontabilitetit
KC – Kontabilist i Certifikuar
AC – Auditor i Certifikuar (i jashtëm)
ABC – Auditor i Brendshëm i Certifikuar

FillimiMbarimiOrganizimi
(Vendi)
Trajnim/Certifikim, Seminar, Punëtori, Konferencë etj.IDPërshkrimiGjuha/PërkthimiDitët/OrëtMë shumë informataAplikimi 
20.02.2017IKAF
(Prishtinë)
Trajnim/CertifikimKCKontabilist i CertifikuarShqip40 orë/modulDetaje…Afati i aplikimit deri me datë 20.01.2017
24.02.2017IKAF
(Prishtine & Peje)
Trajnim/CertifikimABCAuditor i Brendshëm i CertifikuarShqip40 orë/modulDetaje…Afati i aplikimit deri me datë 31.01.2017
27.02.2017IKAF
(Prishtinë, Pejë, Prizren)
Trajnim/CertifikimTKTeknik i KontabilitetitShqip40 orë/modulDetaje…Afati i aplikimit deri me datë 20.01.2017
23.12.2016IKAF/ATKSeminarSigurimet shëndetësore dhe ngarkesa e kundërt e TVSH-sëShqipEVP/CPD: 3 orëDetaje…Afati i aplikimit deri me datë 22.12.2016, Ora 15:00
26.12.201627.12.2016IKAF/ IIA Maqedoni
(Maqedoni-Shkup)
SeminarAB-AOAuditimi OperativAnglisht me intrepretim Shqip2 ditë
(EVP/CPD: 16 orë)
Detaje…Afati i aplikimit deri me datë 20.12.2016

Share this