Powered by ZigaForm version 2.9.3

News & Events

Për ta bërë edhe më të veçantë ditën historike 17 Shkurtin, IKAF ka vendosur që juve t’iu dhurojë zbritjen më të madhe deri më tani, vetëm për këtë jubile kaq të rëndësishëm për vendin tonë.

Për nder të 10 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, IKAF ofron Zbritje 40% për të gjithë kandidatët të cilët parapaguajnë dy kualifikime dhe regjistrojnë njërin nga kualifikimet në Afatin, Shkurt/2018. 

Zbritja vlenë nga data 12.02.2018 – 17.02.2018.
(Zbritja vlenë vetëm për kandidatët të cilët paguajnë komplet koston për dy kualifikime të ndryshme, ndërsa, në rastin e pagesave nga organizata zbritja nuk aplikohet). 

Nxitoni, përfitoni nga zbritjet më të mëdha në IKAF deri më tani.

Parapaguaj tani!

REGJISTROHU ONLINE

Share this