Powered by ZigaForm version 3.8.9.4
Arkiva
IKAF publikon të gjitha rezultatet e provimeve të Afatit Qershor 2018
U publikuan të gjitha rezultatet e provimeve të Afatit Qershor 2018 në IKAF Instituti KAF ju njofton se sot më 13.07.2018 ka publikuar të gjitha rezultatet e provimeve të Afatit Qershor 2018. Rezultatet janë publikuar në Sistemin për Menaxhim të Studentëve SMIS. http://smis.ikaf.org .rpwe-block ul{list-style:none!important;margin-left:0!important;padding-left:0!important;}.rpwe-block li{border-bottom:1px solid #eee;margin-bottom:10px;padding-bottom:10px;list-style-type: none;}.rpwe-block a{display:inline!important;text-decoration:none;}.rpwe-block h3{background:none!important;clear:none;margin-bottom:0!important;margin-top:0!important;font-weight:400;font-size:12px!important;line-height:1.5em;}.rpwe-thumb{border:1px solid #EEE!important;box-shadow:none!important;margin:2px 10px 2px [...]
Instituti KAF Shpall Afatin e Regjistrimeve në të gjitha Certifikimet Profesionale Afatin, Tetor 2018
Instituti KAF Shpall Afatin e Regjistrimeve në të gjitha Certifikimet Profesionale Afatin, Tetor 2018 Instituti KAF njofton të gjithë kandidatët e interesuar se ka hapur Konkursin për Regjistrim për Afatin, Tetor/2018 për të gjitha programet kualifikuese të akredituara: I. Teknik i Kontabilitetit II. Kontabilist i Certifikuar III. Auditor i Jashtëm i Certifikuar IV. Auditor i [...]
U mbajt seminari i radhës në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional
U mbajt seminari i radhës në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional 30 qershor 2018 – Në vazhdën e organizimit të shumë seminareve në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional, sot Institutit KAF ka mbajtur seminarin me temën “E Drejta për të zbritur TVSh-në dhe Rregullimet e Zbritjeve”. Në fillim të seminarit të pranishimit i [...]
NJOFTIM: ADMINISTRATA TATIMORE E KOSOVËS ME NJËSI TË RE.
NJOFTIM: ADMINISTRATA TATIMORE E KOSOVËS ME NJËSI TË RE Prishtinë, 29 Qershor 2018 Të nderuar anëtarë, Insitutiti KAF ju njfoton se Administrata Tatimore e Kosovës ka bërë publike informatën rreth themelimit të njësisë së re pranë Administratës Tatimore të Kosovës për Gjoba dhe Ndëshkime Administrative (ZGJONA), e cila mbulon dispozitat ligjore që lidhen me gjobat dhe [...]
U MBAJT MBLEDHJA E PARË ME PËRBËRJE TË RE TË KUVENDIT TË PËRGJITHSHËM
U MBAJT MBLEDHJA E PARË ME PËRBËRJE TË RE TË KUVENDIT TË PËRGJITHSHËM Prishtinë, 27 Qershor 2018 Anëtarët e Kuvendit të Përgjithshëm (IKAF), kanë mbajtur sot mbledhjen e parë në përbërje të re. Ky takim kishte karakter konstituiv të Kuvendit të Përgjithshëm, shyqrtimin/miratimin e Raportit të Komisionit Zgjedhor për zgjedhjet e mbajtura të datës 23.06.2018, [...]
IKAF organizon seminarin: “E Drejta për të Zbritur TVSH-në dhe Rregullimet e Zbritjeve”
IKAF organizon seminarin: “E Drejta për të Zbritur TVSH-në dhe Rregullimet e Zbritjeve”   Instituti KAF në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional shpall seminarin e radhës me temën “E drejta për të zbritur TVSh-në dhe Rregullimet e Zbritjeve”, me ç’rast pjesëmarrësit do të pëfitojnë 6 orë të verifikueshme. Afati i aplikimit: 29.06.2018 Data e [...]
Instituti KAF në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional realizoi suksesshëm seminarin: “Menaxhimi i Rrezikut dhe Roli i Auditorit të Brendshëm”
Instituti KAF në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional realizoi suksesshëm seminarin: "Menaxhimi i Rrezikut dhe Roli i Auditorit të Brendshëm" Durrës-Shqipëri, 21-24.06.2018 Përfundoi punimet seminari me temën më aktuale në vend dhe rajon “Menaxhimi i Rrezikut dhe Roli i Auditorit të Brendshëm” i cili mblodhi shumë auditorë të brendshëm, zyrtarë financiare dhe jo vetëm, [...]
IKAF MBAJTI ZGJEDHJET PËR KUVENDIN E PËRGJITHSHËM
IKAF MBAJTI ZGJEDHJET PËR KUVENDIN E PËRGJITHSHËM Prishtinë, 23 Qershor 2018 Sot e shtune, më datë 23.06.2018 nga ora 10:00 – 14:00 u mbajtën zgjedhjet e organizuara nga Instituti KAF për anëtarë të Kuvendit të Përgjithshëm. Komisioni zgjedhor i formuar me vendim të Kuvendit të Përgjithshëm në largim bëri përgaditjet teknike dhe monitoroi këto zgjedhje, [...]
Filloi punimet seminari me temën: “Menaxhimi i Rrezikut dhe Roli i Auditorit të Brendshëm”
Filloi punimet seminari me temën: “Menaxhimi i Rrezikut dhe Roli i Auditorit të Brendshëm” Durrës-Shqipëri 22 Qershor 2018, Në kuader te edukimit te vazhdueshë , IKAF sot me datën 22.06.2017 në ambientet e Hotelit “Blue Marine” ne Durres filloi seminari me temën: “Menaxhimi i Rrezikut dhe Roli i Auditorit të Brendshëm”, i cili po ndjeket [...]