Powered by ZigaForm version 2.9.3

Ne jemi krenar për rolin që luajmë në drejtimin e profesionit nëpërmjet edukimit të cilësisë dhe programeve të zhvillimit, duke sjellë së bashku një komunitet të anëtarëve. Ne kemi një angazhim të fortë  në të dy profesionet “Kontabilist Proseional” dhe “Ekspertë”. Gjithashtu, jemi në kërkim të njërzve që duan të jenë më shumë se vetëm një numër.

Përmirësimi i cilësisë së shërbimeve, përgjigje efektive ndaj nevojave për zhvillim të shërbimeve cilësore, duke praktikuar një këndvështrim të ri për shërbime të kontabilitetit përmes inkorporimit të informatizimit të kontabilitetit duke ju mundësuar një qasje praktike studentëve tanë, mbetet qëllim i palëkundur i Institutit KAF.

Ne kërkojmë të mësojmë nga veprimtaritë e inspektimeve të jashtme dhe të brendshme dhe të identifikojmë rrënjët e shkaqeve të rasteve të cënimit të cilësisë për përmirësim të vazhdueshëm në cilësin e trajnimeve tona.

Kultura dhe vlerat tona janë të rëndësishme për ne, dhe ne duam të sigurohemi që të vazhdojmë të sigurojmë një vend të madh për të gjithë të punësuarit tanë, një vend ideal për të punuar dhe hapësirë të mjaftueshme për të vepruar.

Share this