Powered by ZigaForm version 3.8.9.4

Affiliate/Refero

Kampanjë për Vetëdijësimin e të Rinjëve për Certifikime Profesionale

 

Certifikimet profesionale duhet të jenë një nga prioritetet kyçe të zhvillimit dinamik të shoqërisë, referuar veçanërisht të rinjëve. Shteti duhet të hartojë politika plotësuese lidhur me nevojën për punësimin e menjëhershëm të të diplomuarve, duke vendosur rezultate konkrete.

Cilësia në edukim është prioritet i Institutit KAF, gjë e cila po reflekton vlera dhe ngritje profesionale gjithë përfshirëse për të gjithë pjesmarrësit.

Pas kërkesave për kualifikim të të rinjëve nëpër zona të caktuara, IKAF po planifikon shtrirjen në të gjithë qytetet dhe komunat ku ka të interesuar, për një zhvillim koherent dhe profesional territorial.

Bashkohu duke promovuar kampanjen së bashku për një rini të përgaditur për punësim apo për të marr përsipër detyra të reja profesionale në vendin e tyre të punës.

Bashkohu duke referuar shoqërin dhe përfitoni trajnime/seminare FALAS.

 

BËHU PJESË E TË RINJËVE ME CERTIFIKATË PROFESIONALE.

Behu Referues/Affiliate

Jemi të lumtur të ju prezantojmë Programin si mundësi shtesë e përfitimit të trajnimeve seminarëve në Institutin KAF, programi quhet Refero ose Affiliate, dhe ka për qëllim vetëdijësimin e të rinjëve për mësim të vazhdueshëm dhe në kuadër të kësaj edhe mundësi për të përfituar trajnimet ose seminaret falë.

Cilat janë benefitet e regjistrimit?

Nëse bëheni anëtarë të programit Refero në Insitutin KAF ju do të keni mundësi që përmes referimeve të përfitoni vauchers ose kthim të vauchereve në para ku kanë vlerën sa ½ e vaucherit në vlera të euros kesh.

Si funksionon?

Së pari duhet të aplikoni në këtë link: http://affiliate.ikaf.org/affiliates/signup.php#SignupForm

Pasi të regjistroheni llogaria juaj do të shqyrtohet dhe do të kërkohen disa informata shtesë që duhet ti dergoni në email dhe nëse të gjitha janë në rregull atëherë llogaria juaj aktivizohet.

Pas aktivizimit do të hapet paneli i affiliate dhe nga ai panel mund të bëhen tjerat gjëra.

Do të paiseni me një manual të shkurtë ku tregon se si ti merrini linqet dhe banerat  nga sistemi dhe ti vendoseni në email, faqebook, webfaqe etj.

Regjistrohu Tani


Nese ka diqka që nuk është përfshirë në FAQ, ju lutem na shkruani në : [email protected]

Pytje të shpeshta

Ku mund ti gjej linqet për ti shpërndarë?

Kyqu në  Llogarin tuaj ne Affiliate.ikaforg  Sapo të keni qasje në panel te Promotion/Baners&Links janë të vendosur të gjithë banerat dhe Linkat për ti vendosur në facebook, email ose webfaqe, të gjitha do të përshkruhen ju lutem lexojeni me kujdes.

Te Campaigns janë kampanjat që lanson Instituti KAF, dhe në baze llojit të kampanjës mund të i selektoni banerat ose linkat.

Ku mund ti gjej banerat?

Kyqu në Llogarin tuaj ne Affiliate.ikaforg  Sapo të keni qasje në panel te Promotion/Baners&Links janë të vendosur të gjithë banerat dhe Linkat për ti vendosur në facebook, email ose webfaqe, të gjitha do të përshkruhen ju lutem lexojeni me kujdes.

Te Campaigns janë kampanjat që lanson Instituti KAF, dhe në baze llojit të kampanjës mund të i selektoni banerat ose linkat.

Kur mund ti shfrytëzoj vauchers ose ti kthej në para?

Aprovimet/Pagesat bëhen çdo 30 ditë në fillim të muajit.

Ku mund të vendosi Llogarinë bankare?

Do të kontaktoheni nga Menagjeri i Affiliate për detajet tjera, pasi të keni bërë referimin e parë.

Çka të bëjë nëse kam harruar passwordin?

Mund të resetoni passwordin në këtë link: http://affiliate.ikaf.org/affiliates/login.php#reqpasswd

Sa zgjatë një referim nëse është regjistruar nga linku i im?

Regjistrimi nuk merr shumë kohë por aprovimi i komisionit tuaj bëhet brenda 30 ditëve.

Share this