Powered by ZigaForm version 3.8.9.4

APLIKO ONLINE

Si mund të ju ndihmojë sot? Ju lutem zgjedhë:

NJOFTIMET E FUNDIT

13
Jul
IKAF publikon të gjitha rezultatet e provimeve të Afatit Qershor 2018
U publikuan të gjitha rezultatet e provimeve të Afatit Qershor 2018 në IKAF Instituti KAF ju njofton se sot më 13.07.2018 ka publikuar të gjitha rezultatet e provimeve të Afatit Qershor 2018. Rezultatet janë publikuar në Sistemin për Menaxhim të Studentëve SMIS. http://smis.ikaf.org .rpwe-block ul{list-style:none!important;margin-left:0!important;padding-left:0!important;}.rpwe-block li{border-bottom:1px solid #eee;margin-bottom:10px;padding-bottom:10px;list-style-type: none;}.rpwe-block a{display:inline!important;text-decoration:none;}.rpwe-block h3{background:none!important;clear:none;margin-bottom:0!important;margin-top:0!important;font-weight:400;font-size:12px!important;line-height:1.5em;}.rpwe-thumb{border:1px solid #EEE!important;box-shadow:none!important;margin:2px 10px 2px [...]
05
Jul
Instituti KAF Shpall Afatin e Regjistrimeve në të gjitha Certifikimet Profesionale Afatin, Tetor 2018
Instituti KAF Shpall Afatin e Regjistrimeve në të gjitha Certifikimet Profesionale Afatin, Tetor 2018 Instituti KAF njofton të gjithë kandidatët e interesuar se ka hapur Konkursin për Regjistrim për Afatin, Tetor/2018 për të gjitha programet kualifikuese të akredituara: I. Teknik i Kontabilitetit II. Kontabilist i Certifikuar III. Auditor i Jashtëm i Certifikuar IV. Auditor i [...]
30
Jun
U mbajt seminari i radhës në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional
U mbajt seminari i radhës në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional 30 qershor 2018 – Në vazhdën e organizimit të shumë seminareve në kuadër të Edukimit të Vazhdueshëm Profesional, sot Institutit KAF ka mbajtur seminarin me temën “E Drejta për të zbritur TVSh-në dhe Rregullimet e Zbritjeve”. Në fillim të seminarit të pranishimit i [...]